MAGAZIN VINURI ONLINE

X

LACERTA

Vinurile Cramei Lacerta sunt obtinute de-a lungul paralelei 45, paralela pe care se pozitioneaza si podgoria Dealu Mare alaturi de zone precum Bordeaux, Saint-Emilion si Toscana, sunt recunoscute pentru gustul bogat, complex si catifelat.Aceste vinuri sunt pastrate in conditii strict controlate, in crama recent inaugurata. Cand este cazul sunt maturate exclusiv in butoaie barrique din esente de stejar de cea mai buna calitate provenind din Franta, SUA, Rusia, Ungaria sau Romania.

Normarea succesiva a productiei pe parcursul anului pana la obtinerea a maxim 1 kg de struguri pentru fiecare butuc de vita si selectia stricta a strugurilor care intra in procesul de vinificatie asigura vinului  un nivel calitativ ridicat.

 Folosirea gravitatiei in cursul procesului de vinificare poate aduce un plus de calitate vinului ce se obtine. Gravitatia trebuie sa asigure parcurgerea de catre boaba de strugure a circuitului tehnologic de vinificatie, astfel incat sa se evite folosirea oricaror sisteme de pompare. Procesul de scurgere a partii lichide se desfasoara natural si fara agresari mecanice, rezultand un must echilibrat si, in final, dupa fermentare, un vin rotund, catifelat, cu naturalete si fructuozitate placute. Principiul gravitational este important mai ales in fazele de inceput ale vinificatiei, pentru ca in aceasta perioada mustul din boaba de strugure este mai sensibil si mai expus la oxidari si agresari mecanice.

 

 

Ordoneaza dupa:

 

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.