X

MAGAZIN VINURI ONLINE

DOMENIUL VLADOI PIVNITA BASARABILOR FETEASCA NEAGRA

Cod produs: DV006

Pret: 47 Lei / buc

Stoc epuizat
Producator: Domeniul Vladoi
Tip vin: sec
Soi: Feteasca Neagra
Regiune: MURFATLAR , DOBROGEA
Vin: rosu
Volum recipient: 750 ml
Grade alcoolice: 13.00
Nici un review, adauga unul acum.

 

DOMENIUL VLADOI PIVNITA BASARABILOR FETEASCA NEAGRA expune un mirosul ademenitor care te duce cu gandul la magiunul din copilarie: prune uscate usor afumate si coacaze negre. Gustul este complex, fructat, usor dulceag, invaluit de o structura fina de tanini. DOMENIUL VLADOI PIVNITA BASARABILOR FETEASCA NEAGRA face parte din gama premium Pivnita Basarabilor, care cuprinde vinuri maturate in butoaie noi de stejar, metoda ce le confera nuante delicate si gust complex.

Povestea Domeniului Vladoi incepe in anul 1924, cand Niculae Vladoi, impreuna cu alte familii din zona Dragasani, a intemeiat aproape de orasul Constanta satul Siminoc, iar apoi a infiintat prima plantatie de vita de vie din sat, cu soiuri hibride si nobile din melagurile natale ale Dragasanilor. Astazi, urmasii bunicului Niculae ingrijesc podgoria cu aceeasi pasiune, au modernizat-o si produc vinuri doar din struguri de pe plantatiile Domeniului Vladoi.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Vinuri romanesti - Domeniul Vladoi

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.