X

MAGAZIN VINURI ONLINE

M. CHAPOUTIER DOMAINE DE BILA HAUT RECTIFICANDO INVENIES ROUGE

Cod produs: WP132

Pret: 450 Lei / buc

Stoc epuizat
Producator: M. Chapoutier
Tip vin: sec
Soi: Syrah
Regiune: LANGUEDOC ROUSILLON
Vin: rosu
Volum recipient: 750 ml
Grade alcoolice: 15.00
Nici un review, adauga unul acum.

 

M. Chapoutier Domaine de Bila Haut Rectificando Invenies Rouge este un vin rosu frantuzesc, splendid in tot ce reprezinta imaginea, mirosul si gustul sau. Vinul M. Chapoutier Domaine de Bila Haut Rectificando Invenies Rouge atrage toate privirile cu nuantele sale de fantezie, exprimand un rosu intunecat, imbinat cu explozii purpurii intense.

Mireasma vinului M. Chapoutier Domaine de Bila Haut Rectificando Invenies Rouge este ampla si deosebita, structurata cu arome vibrante de minerale (grafit), fructe rosii de padure, cerneala si note florale. Gustul M. Chapoutier Domaine de Bila Haut Rectificando Invenies Rouge este de neuitat, oferind palatului arome de violete, condimente, fructe rosii si negre de padure si diverse adieri florale, continuand pe un final uimitor, amplu si bine definit.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Vinuri straine - Languedoc

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.