X

MAGAZIN VINURI ONLINE

CHAMPAGNE MANGIN ET FILS BRUT ROSE MAGNUM

Cod produs: RIF-20376

Pret: 315 Lei / buc

Stoc epuizat
Producator: Mangin et Fils
Tip vin: brut
Regiune: CHAMPAGNE
Vin: rose
Volum recipient: 1500 ml
Nici un review, adauga unul acum.

 

Aspectul fermecator al acestei sampanii este dat de bulele discrete si de culoarea care imbina nuante roz si portocalii. Nasul este delicat si se deschide cu arome de lichior de portocale si de cirese. Prospetimea palatului evolueaza catre arome de gem de coacaze si fructe de padure.

Istoria casei Mangin dateaza din prima jumatate a secolului 20 si incepe cu o cafenea: Gabriel si Fernande erau producatori de vinuri rosii pe care si le vindeau in propria cafenea, acesta fiind singurul loc de intalnire din catunul Le Chêne La Reine. Pe masura ce sampania capata notorietate in intreaga lume, familia Mangin s-a intors exclusiv catre productia de sampanie, fiecare generatie contribuind la perfectionarea procesului. Astazi, Mangin este condusa de a patra generatie dedicata sampaniei.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Vinuri spumante - Sampanie

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.