X

MAGAZIN VINURI ONLINE

ARDENGHI AGATA CUVEE MILLESIMATO BRUT

Cod produs: RIF001ADG

Pret: 37 Lei / buc

Stoc epuizat
Producator: Ardenghi
Tip vin: brut
Vin: alb
Volum recipient: 750 ml
Grade alcoolice: 11.50
Nici un review, adauga unul acum.

 

Ardenghi Agata Cuvee Millesimato Brut este un spumant inedit, cu perlaj fin si buchet parfumat – unde domina arome proapete de fructe de livada si delicate note florale. Gustul adauga la acestea nuante de citrice si ierburi. Ardenghi Agata Cuvee Millesimato Brut merge consumat alaturi de carne alba, peste, salate.

Ardenghi a gasit acea modalitate de a include in procesele de productie aromele si traditiile locale potrivite pentru producerea unui prosecco de calitate. Ardenghi se mandreste ca ca a redescoperit radacinile stravechi si le-a dat expresie in produsele lor deosebite.

Termenul "Millesimato" este folosit pentru vinurile spumante albe, de obicei prosecco, si se refera la faptul ca produsul respectiv este obtinut dintr-o singura recolta. Implicit acest lucru arata ca strugurii respectivi au o anumita valoare incat merita sa fie culesi si imbuteliati fara amestecul cu alte recolte.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Vinuri spumante - Spumant

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.