X

MAGAZIN VINURI ONLINE

Cutie rotunda metalica muzicala cu turta dulce Wicklein 200 G

Cod produs: 259

Pret: 124 Lei / buc

Stoc epuizat
Producator: Wicklein
Volum recipient: 200 g
Nici un review, adauga unul acum.

 

In timp ce te delectezi cu cea mai buna turta dulce, chiar din inima Germaniei, roteste usor cutia si te vei distra ascultand un cantecel de Craciun. Joaca-te oricat, cutia nu are nevoie de baterii. Turta dulce este un produs sezonier, poate fi achizitionat numai in perioada octombrie-ianuarie. | Produs in Germania.

Cutie metalica muzicala, contine 2 sortimente de turta dulce cu min. 14% nuci si seminte Greutate: 200g, 4 bucati Dimensiuni cutie: (DxH) 12x15 cm

Ingrediente: zahar, faina de GRAU, ALUNE DE PADURE, NUCI, MIGDALE, SEMINTE DE CAJU, ciocolata (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificator: lecitina de SOIA), coaja de portocala, pasta de migdale (seminte de caise, zahar, sirop de zahar invertit, amidon de cartof), sirop de glucoza-fructoza, sirop de zahar invertit, sirop de glucoza, praf de OU, agent de umectare: sorbitol; condimente (contin scortisoara), amidon de cartof, miere, sirop de caramel, agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, carbonat de potasiu; pulpa de mere, gluten de GRAU, caseina de sodiu (din LAPTE); emulsificator: lecitina de SOIA, amidon din porumb ceros, sare, agent de ingrosare: pectina; acid citric; pudra de albus de ou. Poate contine urme de susan. Pastrati departe de caldura si umezeala.

Valori nutritionale per 100g:

  • Valoare energetica - 1602 kJ / 381 kcal
  • Grasimi – 11,1g , din care acizi saturate - 2,6g
  • Carbohidrati – 61,2g , dintre care zahar - 40,3g
  • Proteine – 7,7g
  • Fibre - 3,9g
  • Sare - 0,3g

Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Gourmet - Turta Dulce

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.