X

MAGAZIN VINURI ONLINE

TAGLIOLINI CU TRUFE SI VIN BAROLO TARTUFLANGHE 250G

Cod produs: A265

Pret: 64 Lei / buc

Stoc epuizat
Volum recipient: 250 g
Nici un review, adauga unul acum.

 

Combinatia perfecta intre regele vinurilor din zona Langhe si trufele negre de padure. Un gust greu de explicat in cuvinte. Reteta fiind una din cele mai apreciate din Piemonte.

Tartufissima este prima pasta cu trufe de padure produsa vreodata in lume.

Totul a inceput in anul 1990, datorita experientei si imaginatiei culinare a lui Beppe, bucatar si fondator al brandului Tartuflanghe.
Doi ani mai tarziu, Tartufissima No. 19 a fost premiata ca si ‘’cel mai remarcabil produs nou’’ in cadrul concursului Fancy Food Summer Show of New York.
Acest success urias se datoreaza caracteristicilor sale speciale si anume: forma realizata complet manual, care confera o textura extraordinara pastelor, procentul ridicat de trufa pe care il contine, gustul sofisticat si bine echilibrat si nu in ultimul rand cantitatea de oua proaspete folosita pentru a spori aroma trufei.

Recomandarea bucatarului:
Se fierb aproximativ 4-5 minute in 2 litri de apa cu sare de mare pana cand sunt inca al dente. Topiti untul intr-o tigaie separata.
Scurgeti pastele si aduceti-le in tigaia cu untul cutrufe topit sau uleiul de masline si tineti-le la foc mediu inca 1 minut.
Se servesc fierbinti, cu parmezan ras.

Produsele Tartuflanghe sunt folosite in multe restaurante cu stele Michelin din lume.

A se pastra in loc racoros si uscat, inainte si dupa deschidere.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.