X

MAGAZIN VINURI ONLINE

MONTY BOJANGLES MAGNIFICENT LUXURY 226G

Cod produs: MONTY_ML1

Pret: 100 Lei / buc

Stoc epuizat
Nici un review, adauga unul acum.

 

Monty Bolangles lanseaza un nou sortiment magnific de ciocolate belgiene. Sortimentul magnific de ciocolate belgiene reprezinta o experienta de neuitat de ingaduinta, realizata cu cele mai bune acoperiri de ciocolata belgiana si centre artizanale, toate frumos decorate manual pentru un finisaj spectaculos. Aceasta cutie de cadou este decorata cu modele si culori stralucitoare si umpluta cu un sortiment magnific de bomboane de ciocolata - cadoul perfect!

 

Ingrediente: zahar, lapte praf integral, masa de cacao, unt de cacao, grasimi vegetale, ulei de unt, lactoza, zahar caramelizat, sirop de glucoza-fructoza, alune, pudra de cacao cu continut scazut de grasimi, lapte praf degresat, lapte praf integral, zer praf, nuca de cocos deshidratata, faina de grau, cafea, sare, ghimbir, sare de mare, amidon de orez, extract de malt de orz, sare de Himalaya, ulei de portocale.

 

Aceasta cutie contine un asortiment de 16 praline cu ciocolata neagra, alba si cu lapte, 226g.

Dimensiunile pachetului: ‎21.8 x 20.9 x 3.4 cm.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Gourmet - Trufe de ciocolata

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.