X

MAGAZIN VINURI ONLINE

BERRY BUBBLY CURIOUS TRUFFLES MONTY BOJANGLES CUTIE CU 100G TRUFE FRANTUZESTI CU ZMEURA SI ZAHAR EFERVESCENT

Cod produs: LW_MB515

Pret: 25 Lei / buc

Stoc epuizat
Volum recipient: 100g
Nici un review, adauga unul acum.

 

Trufe frantuzesti cu aroma de zmeura si zahar everfescent, 100g Trufele lui Monty sunt preparate cu dragoste in Angers, Franta, fiind bazate pe o reteta traditionala care dateaza inca din anul 1934. El a descoperit aceste capodopere originale intr-una dintre multele sale calatorii misterioase - imagineaza-ti surpriza si incantarea lui cand a aflat ca arta traditionala franceza a trufelor era in viata si era transmisa mai departe cu aceeasi grija, pasiune si respect pe care gospodinele franceze le aratau in timpuri de demult in pregatirea acestor minunatii delicioase. Cu aceasta descoperire facuta, el a decis rapid sa ti le ofere si tie pentru ca si tu sa fii parte din uimirea si incantarea lui.

Ingrediente: grasimi vegetale (cocos, palmier), zahar, pudra de cacao cu continut redus de grasime, pudra de zer (din lapte), zahar efervescent 5% (zahar, lactoza (din lapte), unt de cacao, sirop de glucoza, dioxid de carbon), pudra de cacao, emulsificator: lecitina de soia, arome naturale.

Poate contine urme de orz, nuci, ou, susan si gluten. Produs sensibil la caldura, pastrati intr-un loc uscat, la temperatura camerei (15-18°C). ​Potrivit pentru vegetarieni. La schimbari bruste de temperatura, pe trufe poate aparea un strat subtire si alb, care nu afecteaza in niciun fel calitatea si gustul produsului.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 2454 kJ / 591 kcal
  • Grasimi – 44g , din care saturate - 37g
  • Carbohidrati – 43g , dintre care zahar - 41g
  • Proteine – 3,9g
  • Sare - 0,10g

 

 

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Gourmet - Trufe de ciocolata

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.