X

MAGAZIN VINURI ONLINE

HOLDSWORTH BLUE THEOBROMA 200G

Cod produs: BHAC317

Pret: 99 Lei / buc

Stoc epuizat
Regiune: Marea Britanie
Volum recipient: 200 g
Nici un review, adauga unul acum.

 

Colectia Theobroma ascunde bomboane de ciocolata irezistibile intr-o cutie absolut fermecatoare. O selectie minunata de bomboane de ciocolata special concepute pentru a se topi in gura. Fiecare bomboana Holdsworth este realizata manual din ciocolata cu lapte, neagra sau alba. Nimic nu este lipicios sau crocant, doar delicii suculente. Printe acestea vei descoperi praline netede cu alune de padure si lapte, trufe seducatoare cu crema de cacao sau trufe luxurioase cu Grand Marnier si praline visatoare cu smantana si capsuni invelite in cea mai buna ciocolata neagra. Produs in Marea Britanie.

In interiorul cutiei vei descoperi:

  • Mark de champagne - praline din ciocolata cu lapte x 2
  • Praline cu alune de padure - ciocolata cu lapte x 2
  • Praline cu portocala - ciocolata cu lapte x 2
  • Praline cu crema de cacao - ciocolata neagra x 2
  • Praline Grand Marnier - ciocolata neagra x 2
  • Crema de capsuna in ciocolata neagra x 2
  • Praline de ciocolata alba cu rom x 2
  • Praline "explozive" Mark de champagne Pink x 2


Ingrediente: Ciocolata neagra (pasta de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, vanilie naturala), ciocolata cu lapte (zahar, unt de cacao, lapte praf integral, pasta de cacao, emulgator: lecitina de soia, vanilie naturala), ciocolata alba, unt de cacao, unt, caramel (sirop de glucoza, lapte degresat, zahar, apa, unt de cacao, amidon, arome, emulgator: E471- Lecitina de floarea soarelui, sare, regulator de aciditate: acid citric, conservant), alune, fondant (zahar, sirop de glucoza, apa), alcool (spirit neutru, crema de cacao, lichior de portocale), rom), piureuri de fructe (sirop de glucoza, sirop de zahar, capsuni, concentrat de suc de portocale, zmeura si sfecla rosie, arome naturale, acid citric, concentrate de plante (morcov, dovleac, mar, sofran), lamaie), cafea boabe, orez (faina de orez, zahar, malt de grau, sare), bomboane (zahar, unt de cacao, lapte praf integral, pasta de cacao, emulgator: lecitina de soia, aroma naturala de vanilie, zahar, sirop de glucoza, lactoza, dioxid de carbon, agent de glazurare: amidon), arome naturale: portocale, capsuni, lamaie, pere, cafea, lime, floare de soc, grapefruit, esenta de rom. Pentru alergeni, include cereale care contin gluten. Poate contine urme de arahide.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 2172 kJ / 522 kcal
  • Grasimi – 32g , din care saturate - 20g
  • Carbohidrati – 50g , dintre care zahar - 47g
  • Proteine – 5g
  • Sare - 0,3g


Acest produs este ideal pentru persoanele vegetariene.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Gourmet - Praline englezesti HOLDSWORTH

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.