X

MAGAZIN VINURI ONLINE

HOLDSWORTH BEE FRIENDLY VEGAN GIFT BOX 110G

Cod produs: BHAC321

Pret: 65 Lei / buc

Stoc epuizat
Regiune: Marea Britanie
Volum recipient: 110 g
Nici un review, adauga unul acum.

 

HOLDSWORTH BEE FRIENDLY VEGAN GIFT BOX este un sortiment de trufe decadente cu ciocolata neagra, praline, creme si martipan. Infuzat cu ingrediente naturale pentru a crea cele mai delicioase combinatii. Aceasta cutie uimitoare Bumble Bee & Dragonfly este complet reciclabila.

Potrivit pentru un stil de viata vegan si vegetarian.

Ingrediente: ciocolata neagra 72% (pasta de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, vanilie, ulei de nuca de cocos organic, fondant (zahar, sirop de glucoza, apa, pasta de pralina (alune), ghimbir, alcool (spirit neutru, marc de sampanie, lichior de ciocolata, lichior de portocale), piureuri de fructe (sirop de glucoza, sirop de zahar, capsuni, fistic, concentrat de suc de portocale, zmeura si sfecla rosie, arome naturale, concentrate de plante colorante (mere) , sofran, spirulina, morcov si dovleac), etanol, acidifiant: acid citric), martipan (zahar, migdale, sirop de glucoza, sirop de zahar, conservant), alune caramelizate (zahar, alune), boabe de cafea, arome naturale (cafea, portocala, capsuni, zmeura, ghimbir, acid citric, scortisoara macinata), colorant (oxid de fier, pudra de ceai verde matcha).

Poate contine urme de alune, gluten si lapte. Sunt potrivite pentru un STIL DE VIATA VEGAN. A se pastra in conditii racoroase si uscate la 12-18°C.

Valori nutritionale pentru 100g:

  • Valoare energetica: 2139 kJ / 516 kcal
  • Grasimi – 32g , din care saturate - 21g
  • Carbohidrati – 40g , dintre care zahar - 36g
  • Proteine – 5g
  • Sare - 0,01g

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Gourmet - Praline englezesti HOLDSWORTH

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.