X

MAGAZIN VINURI ONLINE

PANETTONE FILIPPI GRANFRUTTA CU FRUCTE CONFIATE 500G

Cod produs: SPE3404

Pret: 145 Lei / buc

Stoc epuizat
Nici un review, adauga unul acum.

 

Panettone Filippi Granfrutta cu fructe confiate este creat special pentru iubitorii de fructe. Acest panettone este preparat din felii moi de lamaie si portocale, caise si cirese negre intregi, suculente, fara samburi. Colomba Granfrutta Filippi este un desert deosebit de moale, cu o aroma natural super-fructata! Ambalajul colorat al acestui panettone te face imediat fericit!

Ingrediente pentru aluat (86%): faina de grau, unt, galbenus de ou proaspat, coaja de portocala confiata 8% (coaja de portocala, glucoza, sirop, zahar), apa, zahar, coaja de lamaie confiata 5% (coaja de lamaie, sirop de glucoza, zahar), visine confiate 5% (visine, sirop de glucoza, zahar, acid citric), cuburi de caise confiate 5% (cuburi de caise, sirop de glucoza, zahar), drojdie naturala (faina de GRAU, apa), miere, sare, aroma naturala (pastai de vanilie).

Ingrediente pentru glazura (14%): zahar, apa, migdale 12%, faina de migdale 5%, faina de orez, albus de ou, ulei de masline, amidon de porumb, arome. Poate contine urme de NUCI, SOIA si MUSTAR.

Valori nutritionale per 100g:

  • Valoare energetica - 1646 kJ / 393 kcal
  • Grasimi – 18,4g , din care acizi saturate - 9,7g
  • Carbohidrati – 48,1g , dintre care zahar - 28,7g
  • Proteine – 7,7g
  • Sare - 0,05g

Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Gourmet - Panettone

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.