X

MAGAZIN VINURI ONLINE

PANETTONE FILIPPI CU CREMA DE FISTIC 750G

Cod produs: SPE10704

Pret: 170 Lei / buc

Stoc epuizat
Nici un review, adauga unul acum.

 

Panettone Filippi cu crema de fistic are un gust delicat datorita utilizarii fisticului pur. Contine pasta naturala de fistic, care se topeste in timpul gatitului. Aluatul, bogat in unt si galbenus de ou, intalneste in sfarsit „aurul verde” natural. Antioxidant si bogat in saruri minerale si vitamine, fisticul este ingredientul ideal pentru o reteta bogata si delicioasa. Aceasta reteta speciala a fost creata de Pasticceria Filippi dupa ce au ascultat cu atentie nevoile clientilor, carora li se cere in fiecare an sa-si exprime o parere sau o dorinta asupra propunerilor prezente si viitoare.

Ingrediente pentru aluat (85%): faina de GRAU, picaturi de ciocolata cu FIST 18% (FISTIC (15%) zahar, unt de cacao, emulgator: lecitine de SOIA, aroma naturala de vanilie (0,9%)), unt, galbenus de ou proaspat, apa, zahar, drojdie naturala (faina de GRAU, apa), miere, sare, arome naturale (pastaie de vanilie).

Ingrediente pentru glazura (15%): zahar, apa, migdale 12%, faina de migdale 5%, faina de orez, albus de ou, ulei de masline, amidon de porumb, arome. Poate contine urme de NUCI, SEMINTE DE SUSAN, ARAHIDE si MUSTAR.

Ingrediente pentru crema de FIST: FIST prajit (35%), zahar din trestie de zahar, ulei de floarea soarelui, LAPTE praf degresat, cacao, unt, emulgator: lecitina de SOIA, sare, pudra de vanilie. Poate contine urme de NUCI (ALUNE, MIGUDALE).


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Gourmet - Panettone

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.