X

MAGAZIN VINURI ONLINE

KATI CHERRY BLOSSOMS CANA TEA FORTE CU MODEL FLORI DE CIRES PENTRU CEAI FRUNZE CU CAPAC SI INFUZOR

Cod produs: LW_20865

Pret: 99 Lei / buc

Stoc epuizat
Volum recipient: 350 ml
Nici un review, adauga unul acum.

 

KATI CHERRY BLOSSOMS CANA TEA FORTE CU MODEL FLORI DE CIRES PENTRU CEAI FRUNZE CU CAPAC SI INFUZOR este un accesoriu aparte: nu are nevoie de toarta pentru ca are pereti dubli din ceramica, pastrand astfel ceaiul fierbinte in interiorul canii dar mentinand temperatura ambientala la exteriorul ei. Cana are inclus un capac de ceramica si un infuzor din otel inoxidabil.

KATI CHERRY BLOSSOMS CANA TEA FORTE CU MODEL FLORI DE CIRES PENTRU CEAI FRUNZE CU CAPAC SI INFUZOR este un produs Tea Forte - un ceai creat in SUA de catre un designer pasionat de ceaiuri. Tea Forte a primit numeroase premii internationale – atat pentru sortimentele de ceai inedite cat si pentru designul magnific. Principala caracteristica a ceaiurilor Tea Forte este ambalarea lor in piramida de matase lucrata manual.

Dimensiuni (inaltime cana x diametru capac): 13x9cm


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Gourmet - Accesorii Ceai

© 2023 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.