X

MAGAZIN VINURI ONLINE

COS CADOU BOX FOR FAMILY

Cod produs: 4565BOX

Pret: 194 Lei / buc

Stoc epuizat
Nici un review, adauga unul acum.

 

Un cadou de care sa se indragosteasca toata familia.

Cuprinde:

- Trufe de ciocolata Monty Bojangles 100g pline cu bucatele faramicioase de biscuiti cu fulgi de ciocolata si aroma de unt | Acoperite cu un strat generos de praf de cacao | Ambalajul este plin de povesti din lumea magica Monty si impune un ritual de deschidere care intensifica bucuria.

-Caramele Dos Cafeteras maturate 3 luni. Caramele spaniole ambalate individual, care se topesc in gura datorita metodei unice de productie care include maturare 3 luni de zile.

-BISCUITI SHORTBREAD ORIGINAL RECIPE STARS 100G BISCUITI ARTIZANALI CU UNT: biscuti framantati manual, fara adaos de conservati si avand in compozitie faina de orez care confera o textura usor crocanta. MINI SHORTBREAD ORIGINAL RECIPE BOX 100G BISCUITI ARTIZANALI CU UNT vin intr-o cutie cu design rafinat

Shortbread House of Edinburgh este o companie scotiana care produce biscuiti deliciosi si fragezi dupa o reteta traditionala, folosind numai ingrediente proaspete, atent alese.

 -Panettocino 100g Asa cum il stii: pufos si plin de savoare, acum si in varianta small, intr-o cutie minunata de Craciun sa il dai cuiva deosebit si sigur vei provoca zambete. Poate fi atarnat in bradul de Craciun, iar in interiorul fiecarei cutii vei gasi un mesaj personalizat.

-Edouard Artzner Terina cu Riesling 180 g. O terina gustoasa specifica Alsaciei, care este pusa in valoare de aroma fructata a Riesling-ului alsacian.

-Vin Spania 750ml

Granacha si garciano de la Castillo de Eneriz est eun cupaj proaspat. Un vin din Navarra interesant. Un vin fermentat in baricuri americane si franceze. Vizual, vinul are culoarea zmeurei coapte cu urme violete. Olfactiv , vinul are arome de fructe rosii si negre, condimente si o nota de mineralitate. Gustul este rotund, proaspat si elegant.

-Asortimant de praline belgiene de ciocolata cu unt de cacao. Cel mai potrivit cadou pentru un entuziast sau o entuziasta a ciocolatei, care va avea la dispozitie destule praline pentru rasfatul personal.

-Cutie din carton cu panglica de matase diverse culori.

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Cadouri - Cadouri Craciun

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.