X

MAGAZIN VINURI ONLINE

LA PIPETTE VERTE ABSINTHE

Cod produs: RIF-001_LPV

Pret: 233 Lei / buc

Stoc epuizat
Volum recipient: 700 ml
Grade alcoolice: 55
Nici un review, adauga unul acum.

 

Absintul a fost o parte esentiala a lumii Belle Epoque. A fost venerata de reprezentantii artei, care au ridicat aceasta licoare la rangul de muza. Astazi, acest lichior iconic se ridica din cenusa pentru a ne incanta cocktailurile cu a sa culoare sa verde si aroma unica.

Pipette Verte este realizat prin macerarea individuala a condimentelor si a ierburilor in alcool etilic neutru la 45 °: anason verde, fenicul, pelin, coriandru, anason stelat si isop. Fiecare macerare este apoi redistilata. Amestecul este macerat a doua oara pentru a obtine o culoare naturala, cu balsam de lamâie, isop si veronica. Rezultatul este apoi filtrat.

Aceasta metoda de productie traditionala creeaza un produs foarte aromat si rafinat, cu o culoare verde-maslin stralucitoare. Pe nas, Pipette Verte exprima note de anason, lemn dulce, fenicul si cimbru, cu arome de plante si un fundal fructat. Un palat complex, cu un subtil echilibru de anason si lemn dulce si un final vegetal.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.