X

MAGAZIN VINURI ONLINE

GLENFIDDICH VINTAGE CASK

Cod produs: DIP_03_GL-RIF

Pret: 561 Lei / buc

Stoc epuizat
Producator: Glenfiddich
Regiune: SPEYSIDE
Volum recipient: 700 ml
Grade alcoolice: 40.00
Nici un review, adauga unul acum.

 

Distileria Glenfiddich a fost înființată de William Grant în anul 1886 în Dufftown, Scoția. Situat în valea râului Fiddich, numele „Glenfiddich” se traduce prin „valea cerbului” și explică de ce sigla companiei este un cerb.

Glenfiddich single malt este fabricat folosind apă din izvorul Ribbie Dhu și este recunoscut ca fiind cel mai bine vândut whisky single malt din lume și ca fiind cel mai premiat la International Spirits Challenge.

Maestrul Brian Kinsman a selectat manual cele mai fine butoaie de stejar european și american și le-a unit în loturi mici pentru a crea un singur malț cu adevărat extraordinar.

 Neobișnuit pentru colecția distileriei, Glenfiddich Vintage este un whisky cu usoara aroma de fum de turba. Butoaiele de stejar european îi conferă un caracter vibrant, caramel ciu măr, în timp ce stejarul american conferă straturi de jar suplimentar fum și netezime catifelată de vanilie.

Disponibil exclusiv în Global Travel Retail.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Bauturi fine - Single Malt Scotch

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.