X

MAGAZIN VINURI ONLINE

DOMINIO DE PINGUS. PINGUS

Cod produs: VMO20704

Pret: 4703 Lei / buc

Stoc epuizat
Tip vin: sec
Soi: Tempranillo
Vin: rosu
Volum recipient: 750 ml
Grade alcoolice: 14.00
Nici un review, adauga unul acum.

 

Pingus este unul dintre putinele vinuri spaniole care a intrat in randul celor mai ravnite licori ale lumii. Pingus este produs de renumitul vinificator danez Peter Sisseck, iar numele reprezinta porecla sa din copilarie. Din 2001, Sisseck aplica principiile agriculturii biodinamice, pentru a oferi un echilibru sanatos podgoriilor sale.

Produsele Pingus sunt imitate pe plan mondial, caci multe vinuri pot captura texturile exotice ale vinului legendar, insa oricat s-ar apropia de stilul sau, nimeni nu ii poate suprinde adevarata esenta care defineste Pingus.

Vinul DOMINIO DE PINGUS. PINGUS are o culoare rosu rubiniu intensa. Olfactiv vinul DOMINIO DE PINGUS. PINGUS este un vin aromatic, expresiv si deschis , parfumat si discret , fara urme de stejar. Gustul vinului DOMINIO DE PINGUS. PINGUS are arome intense de fructe , note elegante de cafea, ciocolata si lemn. Taninurile sunt extrem de matasoase cu un final incredibil de lung.

 

 


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Vinuri straine - RIBERA DEL DUERO

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.