SPERI VALPOLICELLA RIPASSO
Cod produs: DIP974
Pret: 99 Lei / buc
SPERI VALPOLICELLA RIPASSO este produs din 70% struguri Corvina Veronese, 20% Molinari si 10% din alte soiuri autohtone, recoltati doar manual de la jumatatea lunii septembrie pana la jumatatea lunii octombrie. Fermentarea are loc în rezervoare de oțel inoxidabil la o temperatură controlată de 20-24 ° C. Ulterior vinul este supus unei refermentări pe tescovină de Amarone timp de 8 zile. Învechirea are loc în baricuri timp de 12 luni înainte de a fi îmbuteliat.
Acest Ripasso se caracterizează printr-o culoare roșie intensă. Nasul se deschide cu note de fructe roșii, îmbogățite cu condimente plăcute și cacao. La palat este cald și plăcut moale, bine echilibrat de taninuri rotunde.
Adauga un review acestui produs:
Reviewuri clienti:
Nu este nici un review pentru acest produs.