X

MAGAZIN VINURI ONLINE

CHAMPAGNE PALMER BLANC DE NOIRS

Cod produs: WP136

Pret: 265 Lei / buc

Stoc epuizat
Producator: Champagne Palmer
Tip vin: brut
Soi: Cupaj
Regiune: REIMS CHAMPAGNE
Vin: alb
Volum recipient: 750 ml
Grade alcoolice: 12.00
Nici un review, adauga unul acum.

 

Champagne Palmer Blanc de Noirs este companionul premiat ideal pentru orice fel de mancare, de la fructe de mare si branzeturi la tarte si inghetata. Champagne Palmer Blanc de Noirs expune o culoare impresionanta de galben-auriu deschis stralucitor, fiind realizata dupa metoda Blanc de Noirs, cu ajutorul careia se folosesc soiuri negre de struguri, in cazul Champagne Palmer Blanc de Noirs 50% Pinot Meunier si 50% Pinot Noir, pentru a obtine un spumant alb exclusiv.

 

Nasul Champagne Palmer Blanc de Noirs este aromat intens, fiind extras din pomelo, agrise, caise si piersici, alaturi de note uimitoare de biscuiti cu unt delicati. Pe final, Champagne Palmer Blanc de Noirs continua cu un palat formidabil, prin care se gasesc arome delicate de citrice, agrise, lamaie, grapefruit, caise si piersici pline de prospetime, toate finalizandu-se pe un postgust intrigant si delicios.


Adauga un review acestui produs:

Acorda o nota acestui produs
Nu recomand Excelent
Conecteaza-te pentru a adauga un review!

Reviewuri clienti:

Nu este nici un review pentru acest produs.


Produse din aceeasi categorie: Vinuri spumante - Sampanie

© 2024 LoveWine.ro - magazin online vinuri

COMENZI TELEFONICE:

0723 602 611

TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI:

mai mari de 200 lei in Bucuresti. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, costul transportului in Bucuresti este de 15 lei.mai mari de 400 lei in Provincie. Pentru comenzi mai mici de 400 lei, costul transportului in Provincie este de 20 lei.